fredag 20. april 2012

Byulven.

Fikk i går en mail som har ført til mye trim for smilemusklene. Prosjekt Ulveblues har blitt tildelt 100.000 kroner til å ferdigstille Ulveblues filmmanus og forprosjekt, av Aust Agder Fylkeskommune og Regionalt Næringsfond for Arendal, Grimstad og Froland! Jeg og dyra mine takker ærbødigst, og satser på at den ferdige filmen får førpremiere på lokale Saga kino.

Fredag kveld deltar jeg på Serietreff i Kristiansand, sammen med blant annet Tor Ærlig og Roy Søbstad. Starter klokka 19 på Outland i Markens, og podcastes visst også. Mer info her og her.

Og så, den lovede tegneserien.

fredag 13. april 2012

Møt karakterene 6: GAMLE-ERIK OG ULVEJEGERNE.

En av de nye karakterene som dukket opp under historie-arbeidet med Trygve Allister Diesen i vinter, var en ond irsk fårehund. De er kjent som glade dyr med et snilt utseende, så det kunne høres vanskelig ut. Omtrent som å gjøre Bambi bad.


Men det viste seg å være mer djevelskap (hrm) i border collien enn man skulle tro, for snart skulte sauebikkja Gamle-Erik opp mot meg fra tegneblokka.

Beltevogna er også ny, mens ulvejegerne har vært med siden den første serien med Ulf Gråbein - Byulven, publisert i antologien Propell (Egmont 2006).


Denne serien ble skrevet, grovskisset og fargelagt av meg, mens Tore Strand Olsen rentegnet, tusjet og håndtekstet. Du får den i sin helhet neste gang.

onsdag 4. april 2012

Ulvungen.

I dag, noen skisser av Ulf Gråbein som valp - inkludert første møte med bestekompis Gunnar Gaupe.

mandag 2. april 2012

Joggende ulveflokk i landskap.

Det har vært stille her omkring en stund nå. Det betyr ikke at ulvene har lagt i ro, men siden det denne tiden har blitt jobbet hovedsakelig med historien, har det ikke vært mye å vise her. Historien skal du få på kino.

Men nå har jeg begynt å sette sammen en visuell presentasjon til produsenter, og da behøves en god haug med både gamle og nye tegninger. Og en del av dem skal du få se her.

Som denne blyantskissen av filmens nye åpningsscene.