torsdag 26. juli 2012

Canal Street Spesial.

I Arendal startet Canal Street-festivalen i går, og, siden jeg ikke har råd til å delta selv i år, kan jeg i stedet ta deg med tilbake til festivalen i 2008. Du skal også få se skissen på en serie du garantert aldri har sett før, dersom du ikke sitter i festival-ledelsen.

Fra venstre: Ofelia Oter, Bjørn Bjørn, Herr Nøttesværingen, Ulf Gråbein, Gunnar Gaupe, Reidar Rødrev, Bertil Masketryne, Berner Bever og Elgen.
Blant de få karakterene fra Ulveblues-serien som ikke har fått plass i filmhistorien er Herr Nøttesværingen. Som barn var han en ramp de kalte Nøtteliten - i dag er han den store og feite lederen for Ekornmafiaen.
En annen som ikke har fått jobb i filmprosjektet er grevlingen Bertil Masketryne. Og det har ingen sammenheng med at han i sin tid forsøkte å ta over Ulveblues-serien.
Men Bertil og Nøttesværingen fikk hovedrollen i en serie for Canal Street-festivalen. Først med en en-sider i festival-avisen.
Mats er Mats Aronsen, sjef for festivalen.

Under selve festivalen lagde jeg en daglig stripe med dem. Eller nattlig. Stripene ble laget etter at alle konserter var over hver dag, for å legges ut her om morgenen. Lite søvn og mye musikk med andre ord. De fleste stripene er nok dessverre uforståelige for andre enn dem som var der.

To år senere leverte jeg også skissert forslag på en serie det også var meningen å følge opp med daglige striper. Ettersom jeg forlangte betaling denne gangen ble det aldri noe av, men her er skissen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar