torsdag 1. desember 2011

Ulven lever.

Første utkast på Ulf som valp.
Prosjekt Ulveblues har endelig tatt et nytt byks fremover. Takket være Sørnorsk Filmsenter, og mine kjære produsenter De Jentene Der, har jeg nettopp avsluttet de tre mest lærerike dagene jeg har hatt på evigheter. Seriøst, å få lov til å jobbe story med en etablert regissør og manusforfatter som Trygve Allister Diesen har vært et privilegium for en stakkarslig serietegner med filmdrømmer. At Trygve ikke bare er dyktig, men også jævla hyggelig, har naturligvis ikke skadet samarbeidet.

Ting presenteres daglig for Marte og Stine, og blir godt motatt.
Problemene historien har hatt - og de har vært mange - er løst, eller jeg har løsningen. Jeg vet nå også hva som var hovedproblemene, og hvordan jeg skal unngå lignende trøbbel i senere skriverier, uansett medium.


Filmhistorien står nå som en påle, og min oppgave de neste ukene er å lage det beste synopsiset jeg kan få til. Ulveblues - heretter redusert til en arbeidstittel - er nå en animert miljøkrigersk romantisk komedie med ulver, beregnet for en hovedmålgruppe fra seks til tolv år. En del karakterer er lagt på hylla, og noen nye har kommet til. Kommer tilbake til dette i senere innlegg, men under finner du de aller første skissene på et par nye typer vi kom opp med.

Heng med fremover her på prosjekt-bloggen. Nå er moroa i gang igjen for fullt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar