onsdag 3. august 2011

Tilbake i virkeligheten.

Da var det på tide å riste av seg både landesorg og sommerferie.

Siden jeg sjelden klarer å kutte jobbinga helt er det første vanskeligst, men  jeg ble kvitt en del på en en-siders serie jeg laget forrige uke. Den er til et prosjekt de har dratt i gang på Raptus-festivalen i Bergen - en bok hvor tegneseriefolk forteller om hvordan de selv opplevde denne eller andre terroraksjoner. Den skal slippes under festivalen 9-11 september, og arbeidstittelen er All You Need Is Love. Dersom du som leser dette jobber innen mediet, og har lyst til å være med, ta kontakt med Arild Wærnessraptus@raptus.no. Deadline er 15de august, og inntektene går til et fond som skal støtte de etterlatte, AUF, eller lignende.
Ellers har jeg, som vanlig, vært mye ute i naturen mellom regnskurene. Kommer til å vise masse bilder, både her og på Beyond-bloggen, men her er et par prøvesmaker fra den feteste turen - til Vestheiene i Setesdal.
Jeg skulle ha laget leirefigurer av Ulf Gråbein & Co i sommer, som referanse for 3d-modellererne, men utstyr til slikt viste seg vanskelig å finne. Det siste jeg trenger er bestilt, og skal være på plass om få dager. Spørsmålet er om jeg har tid til å gjøre noe med det nå, for kassa er skrapt, og penger må inn. Holder på å klargjøre en del tegninger for salg på fineart.no, og kommer tilbake til det senere når ting er ute. Ellers skal jeg tegne karikaturer på et Bondens Marked mot slutten av måneden, og holde foredrag senere på høsten. Men nå?...

Realistiske planer må legges. Fort. I bildet under, tatt i Skjeggedal tidligere denne uka av fotograf Thor Birger Brobakken, kan det se ut som jeg vurderer å lete etter den berømmelige gryta med gull ved enden av regnbuen. Det gjør jeg ikke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar